varos

« نفی پلورالیسم دینی و سیاسی در نظام اعتقادی و سیاسی اسلام »

علامه طباطبایی و نقد پلورالیسم دینی

این گونه کثرت دینی همان است که در بحث پلورالیسم دینی مورد نفی و اثبات مخالفان آن است و گونه‏های نامتعارض کثرت دینی عبارتند از: 1. دو یا چند دین مختلف که آموزه‏ها، احکام و مناسک متفاوت دارند.

اصطلاحات و واژگان سیاسی – QIAU

فرق پلورالیسم با فاكسیونالیسم آن است كه اصطلاح اولی عمومیت دارد و شامل عقیده به لزوم تعدد جمعیت و انجمن ها از هر قبیل اعم از مذهبی و فرهنگی و علمی و سیاسی و اقتصادی می باشد، در حالی كه …

نظام سیاسی در اسلام و نظریات مطرح پیرامون آن

نظام سیاسی در اسلام و نظریات مطرح پیرامون آن. عبدالعلی حسنی. چکیده در ارتباط به نظام سیاسی در اسلام، نظریه اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان بر این است که اسلام بعنوان یک دین جامع و جاودانه، دارای نظام سیاسی خاص به خود می …

امام خمینی (س) – پیوند دین و سیاست از منظر امام خمینی

نفوذ و حاکمیت اسلام در جامعه کم شد، ملت اسلام دچار تجزیه و ناتوانی گشت، احکام اسلام بی اجراماند.» 3ـ سیره عملی پیامبر اکرم(ص): در اسلام پایه های نظام سیاسی به دست نبی گرامی(ص) پی ریزی شد.

فلسفه سیاسی اسلام – ویکی فقه

فلسفه سیاسی در اصطلاح فیلسوفان اسلامی، زیر مجموعه‌ای از فلسفه علمی است. ابن مسکویه همانند فارابی، فلسفه نظری را در انحصار فیلسوفان قرار می‌داد؛ و دست سیاستمداران را از آن کوتاه می‌دانست. . البته او معتقد بود که محصول …

مبانی اندیشه سیاسی در اسلام

ولی در هیچ کجای این تاریخ گسترده سیاسی، فصلی به عنوان اندیشه‏های سیاسی ادیان و انبیا دیده نمی‏شود و علی رغم نقش تاریخ سازی که تفکر دینی انبیا داشته است، نه در تاریخ نظامهای سیاسی و نه در …

نظام سیاسی اسلام

«ولایت» از واژگان کلیدی و اساسی در اندیشة سیاسی اسلام محسوب می­شود. فهم دقیق و صحیح این مفهوم، کلید اصلی فهم نظام سیاسی اسلام و به ویژه نظریة ولایت فقیه، محسوب می­شود.

برچسب‌ها:, , , , , ,